Yhteistyö ja media

Etsitkö työntekijöitä tai haluatko tukea työllisyyspalveluita tai edistää asiakkaidemme työllisyyttä? Etsitkö haastateltavia työllistymiseen liittyen? Tältä sivulta löydät oikeat kanavat yhteydenottoihin.

Mediayhteydenotot

Etsitkö tietoa tai haastateltavia työllistymiseen, kouluttautumiseen, maahan muuttaneiden tai nuorten työllistymiseen liittyen? Haluamme Helsingin työllisyyspalveluissa palvella tiedotusvälineitä ja toimittajia tasapuolisesti, monipuolisesti ja ripeästi. Palvelemme mediaa osana Helsingin kaupunkia ja olemme erikoistuneet kaupungin vastuulla oleviin työllisyydenhoidon ja työnhakijoiden palvelun kysymyksiin.

Ota yhteyttä tyollisyyspalvelut.viestinta@hel.fi

Haluatko edistää asiakkaidemme työllistymistä?

Kun haluat osallistua työllisyyden edistämiseen ja tukea meitä työllisyyspalveluissa esimerkiksi tarjoamalla palveluita, verkostoja tai muuta yhteistyötä, saat helpoimmin meihin yhteyttä sähköpostilla. Lähetä meille lyhyt kuvaus ideastasi ja ajatuksestasi sekä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Laita meille viestiä osoitteeseen tyollisyyspalvelut@hel.fi

Etsitkö työntekijöitä?

Lue lisää Helsingin kaupungin tarjoamista palveluista ja neuvonnasta yrittäjille ja työnantajille Yritykset & työ -sivustoltamme. Tarjoamme työnantajille henkilöstön rekrytointitukea ja koulutusmahdollisuuksia sekä niihin liittyviä taloudellisia tukia.