Yhdysvaltain presidentin ja pohjoismaisten pääministerien huippukokous vaikuttaa liikenteeseen ja liikkumiseen etenkin keskustassa

Yhdysvaltain presidentin ja pohjoismaisten pääministerien huippukokous vaikuttaa monin tavoin liikenteeseen ja liikkumiseen etenkin keskustassa torstaina 13. heinäkuuta.

Joukkoliikenteessä poikkeusreittejä ja katkoja

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä on 13. heinäkuuta poikkeusreittejä, katkoja ja viivästyksiä. Vaikutukset kohdistuvat erityisesti Helsingin keskustan bussi- ja raitioliikenteeseen sekä sisääntuloväylien bussiliikenteeseen. Myös joitakin kaupunkipyöräasemia on poissa käytöstä.

Metrot ja lähijunat kulkevat normaalisti, joten HSL suosittelee käyttämään niitä huippukokouspäivänä. Lopulliset tiedot joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyistä 13. heinäkuuta saadaan vasta itse tapahtumapäivänä, joten ajantasaisen tiedon saamiseksi kannattaa seurata aktiivisesti HSL-sovellusta ja HSL:n nettisivuja.

Pääkaupunkiseudulla liikkuu useita saattueita 13. heinäkuuta. Saattueet aiheuttavat muutamia noin 40 minuutin katkoksia liikenteeseen varsinkin Helsingin keskustassa. Katkoksien tarkkoja kellonaikoja ei pystytä kertomaan ennakkoon.

Lue lisää

Yhdysvaltain presidentin ja pohjoismaisten pääministerien huippukokous vaikuttaa liikenteeseen ja liikkumiseen etenkin keskustassa Helsingin kaupunki, julkaistu 10.7.2023