Monialainen rekrytapahtuma kaupungintalolla lokakuussa – myös oppisopimus vaihtoehtona työllistymiseen

Stadin AO ja Helsingin työllisyyspalvelut järjestävät yhteisen rekrytointitapahtuman Helsingin kaupungintalolla 12.10.2023 kello 12–15. 
Henkilö pitelee käsissään isoa paperia painon tiloissa.
Kuva: Maija Astikainen

Tapahtumassa työnhakijoilla on mahdollisuus keskustella suoraan työnantajien kanssa ja hakea itseä kiinnostavia töitä. Mukana olevat yritykset tarjoavat tehtäviä esimerkiksi hotelli-, ravintola- ja cateringalan, sosiaali- ja terveysalan sekä teollisuuden, rakentamisen, puhtaanapidon ja logistiikan aloilta. Useat työnantajat tarjoavat myös oppisopimusmahdollisuuksia. 

Stadin AO:n pisteellä kerrotaan oppisopimuksen monista mahdollisuuksista. Joustavalla oppisopimuksella voi työllistyä ja edetä urallaan, lisätä osaamistaan sekä suorittaa osatutkintoja tai valmiiksi kesken jääneet opinnot. Taloudellisista tuista sekä kielituesta työntekijöille ja työnantajille neuvoo Helsingin työllisyyspalvelut.   

Rekrytapahtumassa työ- tai oppisopimuspaikan löytymisen lisäksi työnhakija saa kokemusta ja varmuutta omaan työnhakuunsa rennossa tilanteessa, itse työnantajia haastatellen. Tapahtuma on nopea tapa ottaa kontaktia samalla kertaa moniin työnantajiin. 

Tilaisuus sopii niin jo kokeneemmalle tekijälle kuin uraa vasta aloittelevalle työnhakijalle. Tapahtumaan kannattaa suunnata myös silloin, kun suunnittelee ammatillisen tutkinnon suorittamista tai haluaa vaihtaa alaa oppisopimuksen kautta. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. 

Lisätiedot 

Työllisty ja opi työssä -rekry