Östra centrum

Du kan uträtta ärenden vid Helsingfors sysselsättningstjänsters verksamhetsställen i Östra centrum utan att boka tid. Våra sakkunniga inom rådgivning står till ditt förfogande under hela öppettiden. Utrymmet har datorer och skrivare som du kan använda för att söka arbete, utbildning och för att använda Mina E-tjänster.

Kontaktuppgifter
Besöksadress

Kundgatan 3A
00930
Helsingfors

Öppettider

Mån-fre kl. 9-16
Telefontjänst mån-fre kl. 9-15

6.4 vi stänger redan klockan 15
7.-10.4. stängt
1.5. stängt
17.5. vi stänger redan klockan 15
18.5. stängt
22.6. vi stänger redan klockan 15
23.6. stängt

Telefontjänst

+358 9 310 36107 (lna/msa)

Postadress

PB 50, 00099 Helsingfors stad

Ankomstanvisningar

Se servicekartan nedan för vår exakta plats. Du hittar också en länk till HRT:s ruttguide på kartan.

  • Vårt verksamhetsställe ligger på 4:e våningen. 

Om du inte har en tid bokad i förväg, ta ett könummer och vänta på bänkarna i väntrummet. Kom på morgonen för att undvika eftermiddagsrusningen om du kan. De mest brådskande timmarna är vanligtvis cirka kl. 11–15.

De flesta dagar står en vakt som instruerar våra kunder utanför dörren. Om du är osäker på vad du ska göra kan du be vakten om råd.

Du kan lämna din post i brevlådan i trapphusets fjärde våning. Trapphuset kan besökas på vardagar kl. 6–20 och lördagar kl. 7.30–16.

Att komma till en överenskommen tid

Om du har en överenskommen träff behöver du inte ta ett könummer eller registrera dig separat. Vår sakkunniga hämtar dig från väntrummet för den överenskomna träffen.

Kommande evenemang

Visa alla evenemang
Det finns inga kommande evenemang om detta ämne.

Feedbackknappar kan inte visas

För att använda denna funktion måste du acceptera cookies från webbplatsen. Du kan ge feedback på den här sidan genom att aktivera statistikrelaterade cookies.