Arbetsplatser som tillhandahålls av partner

På denna sida hittar du de arbetsplatser som erbjuds av Helsingfors stads avtalspartner samt information om vem de är avsedda för.

Vad är detta för arbetsplatser?

Helsingfors vill erbjuda arbetstillfällen för personer som har svårt att hitta arbete på dagens arbetsmarknad. Därför använder vi sysselsättningsvillkoret i stadens upphandlingar. Detta innebär att våra upphandlingspartner förbinder sig till att tillhandahålla arbete för personer som befinner sig i en svår arbetsmarknadssituation. Dessa är till exempel ungdomar, invandrare, långtidsarbetslösa, partiellt arbetsföra och personer med funktionsnedsättning.

Våra avtalspartners erbjuder både arbets- och läroavtalsplatser. Du kan identifiera dessa jobb från märket Arbete med upphandlingar i annonsen.

Lediga arbetsplatser

Nedan ser du arbetsplatserna som just nu är lediga. När du hittar ett lämpligt arbete, ta modigt kontakt och berätta att du är kund hos Helsingfors sysselsättningstjänster. Arbetsplatsannonserna är huvudsakligen på finska.

  • I annonsen hittar du kontaktpersonens uppgifter och anvisningar för hur du lämnar in en ansökan.
  • I annonsen beskrivs mer i detalj förutsättningarna för arbetet, såsom språkkunskaper eller rätten till lönesubvention.