Sysselsättningstjänsters rådgivning

Behöver du stöd och råd för att söka jobb eller studieplats? De sakkunniga på våra verksamhetsställen finns här för dig.

Du kan använda rådgivningstjänsterna varje vardag

Rådgivningen i Kampen, Böle och Östra Centrum är öppen vardagar kl. 9–16. Du behöver inte boka tid för rådgivningen. Våra sakkunniga inom rådgivning betjänar dig dagligen om bland annat:

  • Arbetssökning: Skapa CV och ansökningar, hitta lämpliga arbetsplatser, använda plattformar för arbetssökning.
  • Utbildning: Gör ansökningar, leta efter lämplig utbildning.
  • Att använda Mina E-tjänster: utredningar, plan, genomgång av situationen.

Dessutom har entréhallen datorer och skrivare som du fritt kan använda för att söka arbete och utbildning. Rådgivning finns på finska och engelska, och vi kan också beställa en tolk för andra språk vid behov.

Om du inte har möjlighet att använda tjänsten Mina E-tjänster, kan du be sakkunniga på våra verksamhetsställen att hjälpa dig med att uträtta ärenden.

Om du är osäker på om du är kund hos Helsingfors sysselsättningstjänster (kommunförsöket) eller hos TE-tjänsterna, är verksamhetsstället i Böle (linkki) det bästa stället att uträtta ärenden på. Där hittar du TE-tjänsterna samt Helsingfors sysselsättningstjänster vid samma verksamhetsställe.

Evenemang inom rådgivningen

Visa alla evenemang

Vi organiserar rådgivningsevenemang med varierande teman på våra verksamhetsställen. En del av evenemangen sker på distans.

Det finns inga kommande evenemang om detta ämne.

Läs mer

Feedbackknappar kan inte visas

För att använda denna funktion måste du acceptera cookies från webbplatsen. Du kan ge feedback på den här sidan genom att aktivera statistikrelaterade cookies.