Työllisyyspalvelut_Helsinki
  • rådgivning
  • invandrare
  • arbetssökning

Ukrainankielinen CV-valmennus

03.11.2023
11:00 - 12:30

Tervetuloa ukrainankielisiin ryhmävalmennuksiin! 

Työllisyyspalvelujen tiloissa järjestetään kerran kuukaudessa asiakkaille ukrainankieliset ryhmävalmennukset. Nämä valmennukset sopivat niille, jotka ovat työnhaun alkuvaiheessa tai kaipaavat vahvistusta työnhakutaitoihinsa. Ryhmät pidetään ensisijaisesti ukrainan kielellä. 

CV -valmennus

Pe 14.7., 1.9. ja 3.11. 

Klo 13.00–14.30

Valmennuksessa tulet oppimaan, miten laaditaan laadukas ja toimiva CV sekä miksi se on tärkeä työkalu työnhaussa. Ryhmävalmennuksen jälkeen pystyt omatoimisesti tekemään korkealaatuisen CV:n, jota tulet tarvitsemaan kaikessa työnhaussa. Huomioithan, ettei valmennuksessa laadita työnhakudokumentteja.

Valmennuksessa pääset tutustumaan työnhaun prosessiin Suomessa. Saat tietoa siitä, millä keinoilla voi työllistyä, mitkä työnhaun eri vaiheet ovat sekä miten voit omalla aktiivisuudella vaikuttaa työnhaun onnistumiseen. Ymmärrät myös, miksi on tärkeää laatia CV ja saatekirje sekä valmistautua työhaastatteluun.

Ilmoittautuminen: uusimaa.ukraina@springhouse.fi

Kerro sähköpostiviestissä etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi, valmennuksen nimi, ja minä päivänä osallistut valmennukseen. Vastausviestinä saat kutsun sekä tarkemmat tiedot valmennukseen osallistumisesta.

Ryhmävalmennuksen paikka: Helsingin työllisyyspalvelut, Asiakkaankatu 3A, 00930 Helsinki (Itäkeskus)

Kysy lisää: Spring House, omakielinen työnhaunohjaaja (UKR/VEN), Oksana Melnik: 044 420 4243

Huom. Ryhmävalmennuksen valmentajat eivät ole TE-toimiston tai työllisyyspalveluiden virkailijoita.

Språk

Finska