Kuva 33_LUOTETTAVA TYONTEKIJA.jpg
 • rekrytointi
 • työnhaku

Tervetuloa työllistymään!

26.01.2023
08:00 - 13:00

Helsingin kaupungin työllisyyspalvelut ja Vastuu Group järjestävät kiinteistöpalvelu- puhtaanapito-, rakentaminen- kuljetus- logistiikka ja teollisuudenaloille keskittyvän rekrytointitapahtuman.

Miksi sinun kannattaa osallistua rekrytointitapahtumaan?

 1. Tapaa tunnettujen työnantajien rekrytoijia ja keskustele avoimista työmahdollisuuksista.
 2. Tapaa koulutuksentarjoajia ja keskustele, miten voisit lähteä kehittämään osaamistasi.
 3. Tapaa asiantuntijoita, jotka auttavat sinua luomaan työnhakuprofiilin
   

Miten voit valmistautua rekrytointitapahtumaan?

 1. Tutustu työnantajien ja työllistymistä tukevien palveluiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tapahtumassa ovat mukana mm. Adecco, Barona, Bolt.Works, Eezy, Folka, Sihti, WorkPower, Worker ja Rekrytointi.com
 2. Tutustu koulutuksentarjoajien tarjoamiin koulutusmahdollisuuksiin. Tapahtumassa ovat mukana Stadin AO, Careeria, TTS Työtehoseura, LIVE, Helsingin Maalariammattikoulu, Taitotalo ja Rastor instituutti.
 3. Luo itsellesi työnhakuprofiili Luotettava Työntekijä –palvelussa. Palvelu auttaa sinua oman osaamisesi tunnistamisessa ja sanoittamisessa sekä ehdottaa työnhakuprofiiliisi sopivia työpaikkoja Työmarkkinatorista, Oikotieltä ja Joblysta ja Tiituksesta.
 4. Jaa työnhakuprofiilisi Luotettava Työntekijä –palvelun kautta sinua kiinnostaville työnantajille sekä työllistymistä tukeviin palveluihin. Rekrytointitapahtumassa pääset tapaamaan rekrytoijat, joille olet jakanut profiilisi ja keskustelemaan heidän kanssaan työmahdollisuuksista.


Luotettava Työntekijä -palvelu on uusi, helppokäyttöinen ja maksuton tapa hakea työtä

 1. Palvelu auttaa oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa.
 2. Palvelun tekoäly ehdottaa työnhakijan työnhakuprofiiliin sopivia työpaikkoja useista.
 3. Palvelun kautta työhakija voi jakaa oman työnhakuprofiilin helposti ja turvallisesti useille eri työnantajille ja työllistymistä tukeviin palveluihin.
 4. Palvelu auttaa hallitsemaan omia tietoja. Käyttäjä voi koska tahansa lopettaa omien tietojen jakamisen työnantajille ja työllistymistä tukeviin palveluihin.


Käyttöönottoa varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Ota palvelu käyttöön!

Feedback buttons cannot be displayed

To use this feature, you must accept cookies from the site. You can provide feedback on this page by enabling statistics-related cookies.